Dk Travel & Fly Agency

gallery/logo_et

Despre noi

DK TRAVEL & FLY AGENCY  cu sediul in Bucuresti, Calea Dorobantilor nr.170, sector 1, este o agentie de turism turoperatoare cu licenta tip A nr.6086/11, din echipa careia fac parte oameni specializati, cu 15 de ani de experienta in domeniul turismului.

DK Travel & Fly face parte din grupul de firme DK, respectiv: DK Expo- organizator de expozitii, DK Production- constructor de standuri si DK Events- agentie de publicitate, societati cu notorietate si cu o bogata experienta in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Grupul in totalitatea sa, este singura entitate din Romania care ofera servicii integrate de business in aceste domenii de activitate, atat de strans legate intre ele.

 

Echipa DK Travel este specializata in turism de afaceri si in acest context, ideea de baza in desfasurarea activitatii sale, este asigurarea unor servicii ireprosabile la cele mai competitive preturi, pentru clientii fideli care beneficiaza astfel de o serie de facilitati fara concurenta.

Dispunem de o echipa profesionista formata dintr-un numar de 8  angajati permanenti si 3 colaboratori, ce are ca unic scop satisfacerea celor mai pretentioase si sofisticate cereri.

Pornind de la premisa ca timpul Dumneavoastra, ca oameni de afaceri, este foarte important, va degrevam in totalitate de problemele ce tin de domeniul nostru de activitate.

 

DK TRAVEL & FLY utilizeaza sistemul de rezervari Amadeus- cel mai performant din Europa, avand astfel posibilitatea de a va oferi cu promptitudine cele mai bune rute si tarife pentru  orice destinatie si pe orice companie aeriana, ce opereaza in Romania.

Societatea noastra reprezinta urmatorii tour operatori :

GULIVER Travel Associates- unul dintre cei mai mari tour operatori din Marea Britanie, DERTOUR ; MEIER’S ; LTU ; EUROTOURS ; TUI ; NECKERMANN ; AMPHITRION HOLIDAYS ; R.I.T.S.- Italia ; GO GLOBAL ; HRS ;  Jacobs ; etc.

gallery/photo11